Velkommen til din neste hudpleie time hos Studio Espen. Se i menyen under for hvilke tjenester vi tilbyr. Bare ta kontakt med oss hvis det er noe du lurer på.
Beskrivelse Pris
Hudanalyse

Her får du en oversikt over hva som passer for din hud, av både behandlinger og hjemmeprodukter. Gratis hudanalyse ved kjøp av produkter eller behandling. 30 min.

Kr 500,-
Dermalogica ProSkin 60

En annerledes opplevelse – hver gang. Dermalogica signaturbehandling til ansikt skreddersys etter dine behov. Behandlingen inkluderer en profesjonell dobbelrens, eksfoliering, utklemming og målrettede løsninger med serum og maske. I tillegg en valgfri touchterapi massasje der det er mest behov. 75 min.

Kr 1190,-
Dermalogica Pro Power Peel 60

Høyaktiv og skreddersydd kjemisk peeling. Denne avanserte behandlingen på 60 minutter kombinerer kjemisk peeling med dyptvirkende behandling og massasje, samt avanserte teknikker for synlige resultater på aldring, pigmentering eller akne. 75 min.

Kr 1190,-
Dermalogica Pro Skin 30

En skreddersydd og målrettet behandling som gir resultater raskt og effektivt. Vi fokuserer på det huden trenger mest, og tilpasser behandlingen slik at du får optimale resultater. 45 min.

Kr 690,-
Microneedling dermapen inkludert spesialmaske og serum

Hvordan funger det?
Microneedling er kollagen induksjons terapi også kalt “KIT”. Metoden består av en kollagenoppbyggende prosess stimulert ved å stikke tusenvis av små hull i huden. Underhuden reagerer på den ved å skape nye kollagene vev i en prosess som tar 5-6 uker.
Hvordan foregår behandlingen?
Ansiktet renses og vaskes med klorhexidin.
Dermapenmaskinen har et sterilt nålehode som inneholder flere nåler som penetrerer huden. Lengden på nålene kan justeres fra 0,25mm-2,5 mm. Hastigheten kan også justeres.
Det vil bli påført et serum på huden underveis og når selve behandlingen er ferdig får du på en beroligende maske som ligger på i 15 minutter. Deretter smøres ansiktet med en beroligende krem.
Behandlingsområder:
• Akne arr
• Strekkmerker
• Oppstramming av huden, hudforbedring
• Pigmenteringer
• Fine linjer, også rundt øyne og munn
• Forminsker store porer
• Bedring av kirurgiske og traumatiske arr
Hvor mange behandlinger må man ha?
Du vil allerede etter den første behandlingen kunne se en effekt, men den maksimale effekten vil ikke være til stede før etter 3-5 behandlinger.
Ikke alle vil være i stand til å fjerne arr helt, men du vil minimere synligheten betraktelig.
Hvem skal ikke behandles?
Pasienter med aktiv akne, betennelse i huden, eksem, rosacea, gravide og ammende.
Bivirkninger:
Det er helt normalt å bli rød i ansiktet i noen dager. Noen vil også oppleve en mild flassing. Du bør bruke høy solfaktor og unngå sterk sol i et par uker etter behandling.
60 min.

Kr 1700,-
ZO Ultra Hydration Treatment

Dette er en stimulerende og fuktgivende behandling som forebygger linjer og rynker, jevner hudtonen og gjenoppretter fuktbalansen umiddelbart . Inleds med ZO stimulation peel med etterfølgende ansikt- og nakkemassasje som utføres i en cocktail av botaniske ekstrakter og vitaminer som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, stresset og sensitivisert hud. 60 min.

Kr  1500,-
ZO StimulationPeel-Anti-Aging formula

Dr Obagis stimulerende behandling som kombinerer tre effektive syrer med aktive ingredienser for å øke cellefornyelsen og bekjempe linjer og rynker. Huden blir myk,jevn og får umiddelbart en fantastisk glød. Perfekt som lunsj- eller partypeel og anbefales som en kur for langvarig og bedre resultat. 40 min.

Kr  1500,-
ZO Red Carpet Skin Brightening Treatment

Obagi Signature behandling er en luksuriøs behandling, inkludert ZO stimulation peel, som kombinerer hudfornyende AHA-syrer, pigmenthemmere, vitaminer og flere stimulerende ingredienser for å mykgjøre huden umiddelbart, jevne hudtonen, virke oppstrammende og få huden til å gløde! Ansikts- og nakkemassasje øker sirkulasjonen og bedrer opptak av spesialmasken og serumer som påføres etterpå, samtidig som den virker avstressende i en travel hverdag. 75 min.

Kr 1600,- 
ZO Blemish & Oil Control Treatment

Perfekt for deg som opplever å bli blank i huden utover dagen eller som har tilstoppede porer og kviser. En svært effektiv dyprens med utklemming, inkludert ZO stimulation peel,hvor opphopning av døde hudceller eksfolieres bort og en spesialmaske absorberer og bekjemper talg og kviser. I tillegg utføres ansikts- og nakke massasje som virker svært beroligende, kjølende og lindrende på irritert, sensitivisert hud og kviser. Huden blir renere og klarere, samtidig som huden stimuleres og aktiveres. 75 min.

Kr  1600,- 
Vipper og Bryn
– Farging av vipper (15min) Kr   375,-
– Farging av vipper og bryn, samt forming (45min) Kr   550,-
– Farging av bryn (15min) Kr   375,-
– Forming av bryn (15min) Kr   250,-
– Yumi lashes keratin vippeløft inkl farging av vipper (75min) Kr   1000,-
Voksing av kropp
– Brasiliansk voks (60min) Kr   550,-
– Voksing av bikinilinje (15min) Kr   300,-
– Voksing av lår (30min) Kr   450,-
– Voksing av legger (30min) Kr   450,-
– Voksing av armhuler (15min) Kr   300,-
– Voksing av armer (30min) Kr   450,-
– Voksing av rygg (30min) Kr   500,-
– Voksing av rygg og skuldre (45min) Kr   650,-
– Voksing av legger og lår (45min) Kr   750,-
– Voksing av legger og bikini (45min) Kr   700,-
– Voksing av lår og bikini (45min) Kr   700,-
– Voksing av ansikt pr. område (15min) Kr   200,-

BOOK HUDPLEIE TIME ONLINE

Klikk for å komme direkte til timebestilling