Velkommen til Skjønnhet og Velvære hos Studio Espen. Litt informasjon om våre to sykepleiere: Malene er utdannet sykepleier ved HIOA, og videreutdannet kosmetisk dermatologisk sykepleier på HBV ved Senzie Akademiet. Maricel er utdannet sykepleier ved UiA og videreutdannet innen hudpleie på HBV ved Senzie Akademiet.
Beskrivelse Pris
Mini Facial Treatment

Grunnleggende ansiktsbehandling med hudanalyse, rens, peeling, maske og dagkrem tilpasset hudtype. 30 min

Kr 550,-
Essential Deep Cleansing Treatment

Klassisk ansiktsbehandling med dyprens tilpasset hudtype fra den plantebaserte hudpleieserien Pevonia Botanica. Napping av bryn inkludert. 90 min. 990 kr (med farging av vipper og bryn i behandling: kr 250 ekstra).

Kr 990,-

 

Lacto-Flora Peel

En fruksyrebehandling med melkesyre som gir fukt, jevner ut hudtonen, reduserer pigmenteringer og utskillelse av talg. En mild, men effektiv peel som passer de fleste hudtyper. Avsluttes med en beroligende maske. 60 min. 700 kr (pr behandling). For best mulig resultat anbefales en kur på 3-6 behandlinger. Ved bestilling av kur er siste behandling gratis.

Kr 700,-

 

Micro-Retinol Treatment

En fruktsyrebehandling som inneholder retinol, melkesyre og glykolsyre. Inneholder i tillegg vitamin C og E. Reduserer synligheten av rynker og fine linjer. Anbefalt for alder 35-40 år. 60 min. 700 kr (pr behandling).

For best mulig resultat anbefales en kur på 3-6 behandlinger. Ved bestilling av kur er siste behandling gratis.

Kr 700,-

 

Ansiktsbehandling med spesialmaske tilpasset hudtype (napping av bryn inkludert):
RS2 Mask Treatment – Gipsmaske tilpasset sensitiv hud/rosacea som roer ned huden og reduserer rødhet. 90 min. Kr  1 150,-
Plantomer Lift-Off Mask – Gummimaske for alle hudtyper som er fuktighetsgivende, helende og antibakteriell. 90 min. Kr 1 150,- 
Stem Cells Phyto-Elite Treatment – Ansiktsbehandling for voksen hud som strammer opp huden, gir glød og reduserer rynker. Inneholder stamceller fra argantre og kamfer. For 40+. 60 min. Kr  1 150,- 
Vipper/Bryn
– Farging av vipper Kr   250,-
– Farging av bryn Kr   250,-
– Voksing/napping av bryn Kr   150,-
– Farging og voksing/napping av bryn Kr   350,-
– Full pakke Kr   500,-
– Overleppe Kr   150,-
Microneedling

Behandlingen gjøres med dermapen, som er en liten maskin/penn med mange små nåler. Med nålene lurer man huden til å tro den er påført en skade, hvilket vil trigge fibroblastene til å produsere kollagen. Vi lager også «kanaler» i huden som gjør at serumet vi påfører huden under behandlingen vil penetrere dypt og dermed få ekstra god effekt. Med microneedling kan vi jobbe med linjer/rynker, arr, grov hud, store porer, pigmenteringer og akne. Behandlingen må i en del tilfeller gjentas 4-6 ganger for å oppnå ønsket resultat. Bestill gratis konsultasjon for vurdering av din problemstilling.Pris 1 behandling 2900kr. Pakkepris 4 behandlinger- 9900kr. Pakkepris 6 behandlinger- 14.900kr.

Fra Kr   2900,-
Filler

Hyaluronsyre er et sukkermolekyl som finnes naturlig i huden. Molekylet har evnen til å binde vann 1.000 ganger sin egen vekt. Filler med hyaluronsyre brukes til å fylle inn linjer og furer i huden, eller for å gi mer volum. Med filler kan jeg behandle «sinnarynken», «røykelinjer», nasolabial fold (linjen fra nesevingen til munnviken» og forstørre lepper. Det er ulike fillere som benyttes ut ifra indikasjon for behandling. Bestill gratis konsultasjon for vurdering og nærmere informasjon om pris. Aldersgrense 20år.

 Fra Kr 2250,-
Toxin (botox/azzalure)

Legemiddel som gjør at musklene slapper av, og linjer og rynker reduseres. Produktet er et renset protein som produseres av bakterien clostriduim botulinum. Brukes i «sinnarynken», panne,»kråketær» (smilerynkene rundt øynene) og under armhuler mot svette. Obs: Aldersgrense 20år.

Fra Kr   2 500,-
– Toxin 1 område  Kr    2500,-
– Toxin 2 områder  Kr    4000,-
– Toxin 3 områder  Kr    5000,-
Svettebehandling armhuler 5000kr

«Justering»/påfyll 1000kr

Menn, og folk med store ansiktsmuskler 500-1000kr ekstra!

 

BOOK SKJØNNHET & VELVÆRETIME ONLINE

Klikk for å komme direkte til timebestilling